Sådan bliver vores samarbejde til et hit:

Introen:
Først, så tager vi et opstartsmøde, hvor vi finder ud af, hvad dit projektet går ud på, sådan helt præcist. Når vi er gået hvert til sit, sætter jeg dit bagkatalog på repeat, og lægger en ond overstemme på dit nye hook, imens jeg laver research på dig og din målgruppe.

intro

A-stykket:

Så tager jeg de words of wisdom, jeg har fra introfasen, og skriver en stribe tekster med forskellige hooks. På denne måde finder vi ud af hvad, der dur for din målgruppe, så de stamper i gulvet af fryd.

Jeg gør mit bedste for at pakke lige så meget flow og harmoni ind i teksterne, som i din allerstørste banger. De skal føles lige så godt at læse dem, som den optur, du får, af en ny guitar/pedal/udgave af Ableton.

A

B-stykket:
Så får du muligheden for at skrige og skråle som en diva – ja, lige så tosset, du vil. Enten fordi du vil have noget rettet, eller fordi du simpelthen ikke kan være i dig selv af begejstring over teksterne.

Ligesom du altid kan få “more cowbell” i mixet, kan du altid få rettet dine tekster til, inden vi går i æteren. 

B

Outroen

Når vi skyder det færdige værk ud i æteren, er det ikke nødvendigvis slut. Vi holder naturligvis øje med, hvordan dit publikum reagerer. Er der brug for et ekstranummer til vores samarbejde, ellers måske en remastered udgave af noget af det, vi har lavet?

Det ser vi på. Den tid, den glæde!

outro

Er det sød musik i dine ører? 👂🎶

Så tag da lige og klik her, så lad os da lige tage en uforpligtende jam-session på dit marketing setup.